Резултат с изображение за Спас натов

Треньорът иска подобрение в борбата на отбора

„Мисля, че имахме добри моменти не само при гостуването на „Рилски спортист”, но и в други срещи. Нещастна загуба, нямахме сили за последните две-три минути. Аз съм много доволен, ако продължаваме така вся някога и късметът ще ни се усмихне“, коментира преди предстоящия мач от 21-вия кръг на НБЛ между „Черно море Тича“ и „Лукойл Академик“ треньорът на варненския отбор Спас Натов.

„За играта винаги има забележки, има какво да се поправи. Най-много съм доволен от желанието и настроението за игра и за борба. Ние не се предаваме срещу по-силни от нас противници и се борим докрай. Това е най-положителното. Губим борбата напоследък, това ни е като важна цел за следващите мачове. Желанието ми е в борбата да имаме по-добро представяне“, каза още наставникът.

„При нас нещата стоят така, че се опитваме с този състав да надграждаме, да изглеждаме по-добре и според мен в много моменти успяваме. Случи така, че срещу по-силните отбори правим по-добри мачове. Надявам се да запазим това и занапред и във всеки мач да е така“, посочи Натов.

„Лукойл Академик” е най-големият фактор в нашето първенство от години. Надявам се желанието и настроението за игра да са по същите и тогава съм сигурен че ще се представим добре. В отбора всички състезатели са здрави. Имаме дребни проблеми с Мърджан Мъркович, който е с болки в коляното и почива два-три дни, но ще играе със сигурност в мача срещу „Лукой Академик“.

Срещата „Черно море Тича“-„Лукойл Академик“ е в събота /11 март/ от 17:00 часа в зала „Христо Борисов“.