Nevi topka

Завърши надпреварата за индивидуалния многобой на ДТ „Жулиета Шишманова“ в Бургас.
Шампион в многобоя стана Невяна Владинова от клуб „Левски“, която събра сбор от 73.200т. Изпълнението на Неви с бухалки вдигна залата и бе оценено с 19.300!
Сребърния медал спечели Катрин Тасева от клуб „Левски Илиана“ със сбор от 72.700, а виртуозното изпълнения на Кати с бухалки също накара съдиите да преминат 19-ката и тя получи 19.100 !
Бронзовият завоюва Боряна Калейн от клуб „Левски Триадица“ със сбор от 71.250т. ,която показа невероятна игра и много сложни и оригинални елементи. Боряна получи оценка от 18.700 за прекрасното си изпълнение на топка.
Четвърта се класира Петя Борисова от клуб „Авангард“ София с много артистична игра и въпреки, че имаше неточности се е харесала много на специалистите.
Петото място отиде при Ася Иванова от „Импала“ Стара Загора, шеста се нареди Полина Иванова от „Черноморец“ Бургас, седма се класира Женина Трашлиева от клуб „Левски плюс“, а топ осем се затваря от представителката на клуб „Академик“ Ванеса Пеянкова.
Състезанието протече при изключително силна конкуренция, а с играта си днес националните състезателки показаха, че предстоят много радостни и щастливи мигове за българската художествена гимнастика!