Днес мс Неделчо Русев навършва 75 години. За любителите, състезателите и цялата Търговищенска околия е излишно да обясняваме кой е тодзи човек.

За непосветените в историята на ватомобилния крос /бъги/, Неделчо Русев е майстор на спорта по автокрос, най-успешният спортист на родната му Садина за всички времена, многократен републикански шампион и многократен участник в националния отбор по автокрос, когато имаше такъв
.
Вероятно с над 50-годишната си активна състезателна дейност Дедето е най-дълголетният ветеран не само в садинската спортна история, но ив историята на автомобилния спорт у нас. На 75-годишна възраст Неделчо продължава да се състезава, не само като обикновен участник в първенството, но и като победител, който продължава да печели кръгове от републиканския шампионат.

Неделчо Русев е и главен виновник за учредяване на кръг от републиканското първенство по автокрос в Садина. Да си жив и здрав, Шампионе и още много победи по спортните писти и по трасето на живота, за прослава на родната Садина и автокроса!