Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Пламен Константинов проведе днес в офиса на БФВолейбол работна среща с ръководството на централата, на която присъстваха Генералният секретар Владо Николов, Изпълнителния директор Станислав Николов и тийм-мениджъра Стефан Чолаков. На срещата бяха обсъдени подробности около подготовката за Световната лига и Европейското първенство 2017.
Предвижда се подготовката за Лигата да стартира на 8 май със състезателите, които са приключили ангажиментите си с клубните отбори. На 15 май тимът ще се премести във Варна. В морската ни столица ще бъде вторият турнир от Светавната лига (9-11 юни), като волейболистите ни ще играят с Бразилия, Полша и Канада.
Пламен Константинов ще изгледа също на живо по един мач от двата полуфинални сблъсъка от Суперлигата при мъжете. На 29 март (сряда) ще бъде в зала „Борис Гюдеров“ в Перник за двубоя ЦСКА – Нефтохимик 2010 (Бургас), а на 30 март (четвъртък) ще гостува в монтанската зала „Младост“ за втория мач на домакините от Монтана с Добруджа 07 (Добрич).