От ЦСКА: Маските паднаха, враговете ни излязоха наяве

Вчера по обяд Гриша Ганчев внесе необходимите документи за участие в търга с тайно наддаване за вещите и имуществените права на обявеното в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД.
Още по темата
Леля Дора отсече: Утре ще има търг за ЦСКА!

Около 20 часа на официалния сайт на ЦСКА излезе обръщение към феновете на „червените“, в което се казва, че още три фирми са подали документи за участие в търга.

Ето и пълният текст без редакторска намеса.

„Армейци,
Днес маските окончателно паднаха. Враговете на ЦСКА излязоха наяве и се опитват да влязат с взлом в нашия дом. Две подставени фирми (Еко Депозит Солюшънс EООД – гр. Пловдив 4004, район р-н Южен, ул. Силиврия No 20А и Интегрис Лаб ООД – гр. София 1138, район р-н Младост, ул. „Борис Рангелов“ No 30, тел.+02/4424246) и синът на финансовата директорка на Лудогорец Никола Газдов са подали заявка за участие в утрешния търг за активите на ПФК ЦСКА АД. Ние не може и не трябва да допускаме това да се случи. Емблемата на ЦСКА принадлежи на ЦСКА и на никой друг.
Утре всички на Армията в 12:00 часа. Всички трябва веднъж и завинаги да разберат, че никой не може да се гаври с ЦСКА!
ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!“
Крайният срок за подаване на заявките беше днес в 17 ч., а утре в 14 ч. синдик Дора Милева ще отвори всички предложения.
Търгът с тайно наддаване на вещите и имуществените права от масата на несъстоятелността на Професионален футболен клуб ЦСКА АД (в несъстоятелност) е на обща стойност близо 1,65 млн. лв., като включва: недвижимо имущество (земи) за 490 хил. лв., движими вещи за 47 хил. лв. екипи за 16 хил. лв., активи (стоки) за 9 хил. лв., моторни превозни средства за 24 хил. лв., вземания за 88 хил. лв. и търговски марки за 972 хил. лв., съгласно изготвената пазарна оценка.
За участие в наддаването следва да се внесе задатък от 10% от цената, а в последствие наддавачите посочват предложената от тях цена с думи и цифри и подават предложението си в запечатан непрозрачен плик. Офертите се подават от 13 ч. до 14 ч. на 30 март, деня на продажбата, след което ще бъдат отворени от синдик Милева.

Прочети още на: http://www.gol.bg/cska/2017-03-29/ot-tsska-maskite-padnaha-vragovete-ni-izlyazoha-nayave