Завърши четвъртото издание на международен турнир „Цветница“, който се проведе на 25- метровия закрит басейн на Спортната палата в София.

Плувен клуб  „Пирин“ от гр. Благоевград оглави отборното класиране на турнира с 299 т., за което водачът на отбора, Валентина Атанасова, бе наградена с парична награда на стойност 800лв и специален плакет от организаторите. С купи, предметни награди осигурени от „SPEEDO“ и ваучери с обща стойност 1200лв от ТЕХНОПОЛИС ЕАД бяха наградени и тримата най-добри състезатели в отделните възрастови групи.

При 9-10 годишните първа стана Никол Везенкова от ПК „Пирин“, а на 2-ро място с еднакъв брой точки се класираха Бранимир Павлов от ПК „Дамини-ЛВ“ и Елена Митева от ПК „Пирин“.

Василена Георгиева от ПК „Пирин“ стана първа при 11-12 годишните, а нейни подгласнички останаха Калина Захариева от СК „ГД Спорт“ и Яна Кръстева от ПК „Спринт“.

237 деца от 23 клуба от цялата страна и Македония взеха участие в турнира, а наградите бяха връчени от Олимпийската ни шампионка по плуване Таня Богомилова.