Резултат с изображение за баскетбол

2 Кръг
29-04-2017 Черно море Тича
Академик Бултекс 99
Христо Борисов
Варна
85
79
29-04-2017 Спартак Плевен
Берое
Балканстрой
Плевен
93
92
29-04-2017 Ямбол
Лукойл Академик
Диана
Ямбол
55
76
19.30
29-04-2017 Балкан
Рилски спортист
Арена Ботевград
Ботевград
67
56
19.30