Продължават срещите от Откритите работнически спортни игри за Купата на Община Варна. Спортния форум организират Работнически клуб „Спорт и здраве – Варна 2016“, Община Варна и Българска работническа федерация „Спорт и здраве“. В програмата са включени турнири по мини футбол, волейбол, плажен волейбол, плажен тенис, стрийтбол и дартс, които се провеждат от 1 до 29 май.

Целта на това голямо спортно мероприятие е да възроди традициите на  масовия спорт на територията на Община Варна и да даде възможност на участниците от държавните учреждения и частни предприятия да се включат в спортен тиймбилдинг, демонстрирайки своите умения не само на работните си места, но и на спортните терени.

В надпреварата взеха участие 22 фирми и учреждения, част от тях с по няколко отбора.Участниците се състезават както за призовите места по спортове, така и за определяне на комплексен победител на игрите, койтоще бъде обявен на официалната церемония по награждаване, която ще се състой на 31.05.2017г. от 18:00 часа в Юнашки салон.

Допълнителна информация и текущи резултат може да намерите на страницата на Българската работническа федерация: http://event.bwsf-bg.org/event/1645c27b/bg/sports