Резултат с изображение за Сдружение Алтернативно пространство

Елате да се забавлявате с нас в парка на Аспарухово във Варна! Ще има тренировки, игри и демонстрации по скейт, кънки и джаги. Музиката е от Forest Man цял ден на воля.
Ще ви чакаме там! Носете си протекция и добро настрoение!

Спортът и градът е инициатива на сдружение Алтернативно пространство, която цели да стимулира младежта и местнaта общност да водят здравословен начин на живот.

През лятото на 2017 организираме 4 събития за да предоставим достъп на деца, младежи и възрастни от Варненските квартали в спортни и развлекателни дейности.

Екипът, заедно с 20 доброволци провеждат открити игри, състезания итренировки по скейтбординг, кънки и джаги.
Посетителите могат да разберат и за различни възможности за участие в добрволчески и младежки дейности във Варна, България и Света.

От всички събития ще направим филм, за да стимулираме и други млади хора да повишават уменията си и да се борят с обездвижването.

Сдружение Алтернативно пространство е мрежа от младежки и спортни организации: Скейт Клуб Варна, Клуб Джа- Ра, Фарсайд и сдружение ЗА ТЕБ. Тяхното обединение цели да подкрепя младите да бъдат активни граждани и да се включват в дейности от обществен интерес.

ОЧАКВАЙТЕ НИ СКОРО ВЪВ ВАШИЯ КВАРТАЛ !