Свързано изображение

От 4 до 5 август 2017 г.във Варна ще се проведе 18 международен турнир по тенис на маса за ветерани в ДКС

За 18 пореден път Варна е домакин на международния турнир по тенис на маса за ветерани. В станалият традиционен турнир ще вземат участие отбори от България,Турция, Румъния, Украйна, Русия, Гърция, както и отделни представители от Англия и Германия.Турнирът се организира от клуб по тенис на маса за ветерани „Морски дяволи“, с подкрепата на Община Варна и Асоциацията на ветераните и спортните деятели и съдии.

Очаква се в турнирът да вземат участие около 140 спортисти, между които голям брой бивши национални състезатели на своите страни.

В продължение на два дни варненските любители на тениса на маса ще станат свидетели на крайно интересни мачове, изпълнени със завидно майсторство, задоволяващи със своята динамика, оспорваност и красота.

Турнирът започва на 04.08. от 10.00 часа в зала Младост на ДКС, а официалното откриване ще се състои от 15.00 часа. През първия ден ще се състоят индивидуалните мачове между мъже и жени в различните възрастови групи. На 05.08. са елиминациите и финалите на двойки.Закриването на турнира и награждаване на победителите ще бъде на 05.08. от 18.00 часа.