От 02 до 10.09.2017 гр. в Скопие, Македония ще се проведе Европейското първенство по Кикбокс а кадети на WAKO (World Association of Kickboxing Organizations).

СК „Терес“, Пловдив е подготвил и изпраща двама от своите бойци, да премерят сили с най-добите кикбоксьори от цяла Европа.

При най-малките (възрастова група 13-15 години) Черкез Илиев ще се бори за медал в стил „Лайт контакт“. Черкез е републикански шампион в този стил за 2017 и вице-шампион за миналата година.

В един от най-тежките стилове „Фул контакт“, Ивайло Панев ще се опита да покори Европейския връх. Ивайло е многократен вицешампион на България в различни стилове.

И двамата бойци преминаха през усилена подготовка за това първенство. Част от подготовката им бе лагер с националния отбор на България, който се проведе в края на миналия месец. Предстоят заключителните щрихи в подготовката им и на трети септември бойци придружавани от техния треньор Николай Драганов ще заминат за македонската столица.

„Надяваме се младите ни бойци да се представят на ниво и да прославят не само клуба и града ни, но и България! Пожелаваме им да се завърнат с най-високите отличия!“ – коментира треньорът.

“Бихме искали да благодарим на всички, които ни подкрепиха и подпомогнаха подготовката ни за този голям турнир! На първо място благодарности към самите състезатели, че изтърпяха този тежък режим на подготовка! Огромни благодарности и към родителите за подкрепата, която ни оказаха!
Не на последно място благодарим и на нашите партньори от СПОРТ СТУДИО КАМАТО Пловдив и SEO Агенция Serpact.
Без подкрепата на всички вас участието ни на това състезание не би било възможно. Благодарим! – добави още треньорът.

Вижте част от подготовката на бойците от СК ”Терес” за това първенство: