Зрителите наблюдаваха в коктейлна обстановка финалната среща, като преди нея имаше демо мач между Гергана Топалова и Камен Димитров. Финалисти са Диян Димитров и Владимир Влайков.

ТК Велто и Асоциацията на тенис аматьорите в град Варна организираха страхотна неделя за любителите на тениса.

Денят започна с турнир за деца, които се състезаваха за купата на “Milen Open”. На финала Александър Господинов победи Иво Карагьозов с резултат 6/3.

В 17ч. пред препълнени трибуни Камен Димитров, възпитаник на ТК Велто, и Гергана Топалова, шампионка за жени на открито и закрито държавно първенство по тенис на корт от тази година, сътвориха невероятно шоу за публиката и в крайна сметка Гергана победи с резултат 6/3.

Публиката беше толкова въодушевена от играта, че поиска двамата да изиграят допълнително един тайбрек, в който Гери отново победи.

Вечерта продължи с финал на US OPEN – турнир от веригата турнири на АТА град Варна. Шампион стана Деян Димитров, който победи в оспорван мач Владимир Влайков с резултат 7/5; 6/1.

Веднага след финала призьорите бяха наградени от Кристиян Димитров – директор дирекция спорт Община Варна. Купонът приключи със запомняща се заря, коктейл и жива музика!