Ангел Владов (ТК „Тича“) и Никол Николова (ТК „Испано“) станаха победители на Регионално първенство до 12 г. по програмата „Тенисът – спорт за всички“, което се проведе на кортовете на ТК „Испано“ на национална спортна база „Спортпалас“ във Варна. Въпреки силния вятър, домакините се справиха прекрасно с организацията на турнира.
При момчетата победител стана Ангел Владов, който в заключителния двубой се наложи над Иван Иванов (ТК „Испано“) с резултат 6:2, след като преди това на полуфинала победи Алън Димов (ТК „Черно море-Елит“) с 6:4. В другия полуфинал Иван Иванов преодоля Христо Дюлгеров от ТК „Испано“ с резултат 6:0, а в мача за третото място Димов спечели срещу Дюлгеров с резултат 6:1.
При момичетата, които играха в една група, шампионка стана Никол Николова от клуба-домакин, втора се нареди Йоана Иванова също от ТК „Испано“, а бронзов медал заслужи Никол Симеонова (ТК „Шумен“).
Програмата „Тенисът – спорт за всички“ се осъществява от Българската федерация по тенис с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта.