Дряново посрещна ЦСКА преди гостуването на „армейците“ на Етър за мача от 11-ия кръг на Първа лига. Утре от 14:45 часа тимът на Стамен Белчев се изправя срещу „виолетовите“ на стадион „Ивайло“. „Червените“ избраха да отседнат в китното балканско градче преди двубоя във Велико Търново.
Юноши старша възраст на ФК Локомотив 1927 (Дряново) с треньор Иван Шипкалиев и ръководството на клуба посрещнаха днес гостите от ЦСКА. „Армейците“ са на двудневен лагер в Дряново и са настанени в Парк хотел Дряново, като ще се подготвят на стадион „Локомотив“ преди мача си с Етър.
„Приятно сме изненадани от председателя от Общинският съвет на Дряново и президент на Локомотив (Дряново) Тодор Георгиев, който ни посрещна топло, както и от целия екип на местния тим. Теренът е отличен, днес следобед се проведе нашата тренировка на стадион „Локомотив“, коментира наставникът на лидера в Първа лига Стамен Белчев.
След посрещането на ЦСКА юношеският отбор на Локомотив (Дряново) отпътува за Тетевен, където ще премери сили с Олимпик (Тетевен) в мач от поредния кръг от Първенството ЮСВ подзона Ловеч, завършил 2:2.