Резултат с изображение за баскетболна лига

1 Кръг
07-10-2017 Лукойл Академик
Рилски спортист
Спортен комплекс
Правец
95
75
Статистика
07-10-2017 Академик Бултекс 99
Ямбол
Сила
Пловдив
78
72
Статистика
07-10-2017 Спартак Плевен
Берое
Балканстрой
Плевен
83
104
Статистика
08-10-2017 Черно море Тича
Левски 2014
Христо Борисов
Варна
0
0
18.00