Завърши Държавното първенство по кикбокс в Габрово  в стил киклайт /11.05-13.05.2018. Отборът на Спортен Клуб „ЙОРК“ВАРНА се представи с 7 участници и приключи този турнир с 1 златен 2 сребърни и 1 бронзови медала.

Коментар за представянето на свойте възпитаници прави живата легенда на българският кикбокс и един от най- добрите треньори на България Станислав Бахчеванов. „Доволен съм  от всички най- малки бойци, който ни представиха на турнира в стил киклайт 10г.-12. За всички това бе дебют в този стил на национално първенство. Те без изключение дадоха всичко от себе си в двубойте и демонстрираха силна воля, желание за победа, отлична физическа подготока и технична игра, въпреки крехката си детска възраст с което спечелиха овациите и симпатиите на публиката. Шампион България в категория до 47кг.стана Александър Николаев, който с безапелационни победи завоюва титлата. С много добра игра и силна психика се представиха добре и другите, въпреки че са сред  най-младите. Те спечелиха сребро при дебюта си,  Данислав Балинов 28кг. и Ирина Андреева 37кг. Данаил Найденов се окичи с бронзов медал.

Малко не достигна на младите таланти Страхил Великов, Мануел Илиев и Антон Кунчев да завоюват медали, но с доброто си представяне и сърцата игра показаха че следващия път титлите ще са техни“. 🏆.


​От ръководството на клуба изказват благодарност към спонсорът ПЛАСТХИМ, на
​ всички родители и  бойци, които демонстрираха висок боен дух и себераздаване.