Световната класа на Румен Трендафилов и Калин Караиванов /Варна/ също представлява респект за всички участници

Само няколко дни ни делят от откриването на най-значимото събитие в българския спортен бридж-Международният бридж фестивал“Албена“, който тази година ще има своето 36-о издание в едноименното ваканционно селище.
Състезатели и гости от 5 континента и от над 15 държави ще имат удоволствието да се срещнат в игрова и приятелска обстановка в прекрасните конферентни зали на хотелски комплекс „Фламинго Гранд“ със стотици майстори на бриджа от целия свят. Фестивалът ще бъде открит на 19 юни, вторник, в 16 часа от комплексния управител на комплекса Фриц Фелдмаер, по време на първия двойков турнир за купата на „Добруджански хляб“АД.
В програмата са включени 4 едносесийни двойкови турнира, блиц отборен турнир, двусесиен турнир за смесени двойки, трисесиен главен двойков турнир и трисесиен открит отборен турнир. Началото на всички сесии е от 16.00 часа, като само финалите на открития отборен турнир ще започнат в 10.00ч. на 1 юли/неделя/.
Домакините от ваканционно селище Албена са се постарали да осигурят перфектни условия за игра, настаняване, отдих и развлечения, а организаторите от СК“Дама купа“ осигуряват игрово и съдийско обслужване на най-високо световно ниво.