Резултат с изображение за тенис на маса ветерани Варна

За 19 пореден път Варна е домакин на международния турнир по тенис на маса за ветерани. Турнирът се организира от клуб по тенис на маса за ветерани „Морски дяволи“, с подкрепата на Община Варна и Асоциацията на ветераните и спортните деятели и съдии.В турнира ще вземат участие състезатели от Турция, Румяния, Сърбия, Украйна , Русия, Молдова, Англия, Египет, Гърция, Македония и България. Състезанието е индивидуално, в него ще вземат участие 130 души състезатели от националните отбори на гостуващите страни.

В продължение на два дни варненските любители на тениса на маса ще станат свидетели на крайно интересни мачове, изпълнени със завидно майсторство, задоволяващи със своята динамика, оспорваност и красота.

Турнирът започва на 04.08. от 09.00 часа в зала Младост на ДКС, а официалното откриване ще се състои от 13.30 часа. През първия ден ще се състоят индивидуалните мачове между мъже и жени в различните възрастови групи. На 05.08. са елиминациите. Закриването на турнира и награждаване на победителите ще бъде на 05.08. от 14.00 часа.