Локо Дряново представи отбора за новия сезон, Станислав Генчев /Тачо/, Тодор Колев и Мирослав Иванов /Деко/ са част от мащабния проект.

Вчера, на 4.08.2018г., на градския стадион в Дряново в полувремето на контролната среща между отборите на ФК „Локомотив“ Дряново и ПОФК „Локомотив“ Горна Oряховица U – 19, завършила с победа 1:0 за дряновските железничари, се състоя официалното представяне на мъжкия отбор за предстоящия спортно-състезателен сезон 2018 -2019 година на Трета лига – Северозападна аматьорска група. Ръководството на клуба представи футболистите, треньорския щаб и целия екип . „ Започва една нова ера за футбола в Дряново и съм щастлив да заявя, че потенциалът на целия състав на отбора е една гаранция за успешното му развитие и утвърждаване в Трета лига. Новите попълнения от ФК „Етър“ В. Търново и тримата национали, трите големи звезди на българския футбол, които ще играят в домакинските мачове – Станислав Генчев (Тачо), Тодор Колев и Мирослав Иванов (Деко), заедно с местните момчета, извели отбора до тук, са заявка за сериозни промени във футбола в Дряново.

Но пътят няма да е лек. Навяваме се на подкрепата на бизнеса и на Община дряново “ – заяви общинския съветник от месния парламент Тодор Георгиев (Теди Джорджо) и председател на УС на ФК „Локомотив“Дряново. Треньорите на отбора – Иван Шипкалиев и Пламен Митев, споделиха преди контролата: „Отборът ще се формира около ядрото от „Етър“ В. Търново, но много сила и потенциал има и в нашите дряновски момчета – Свилен Василев, Илия Семов и Тихомир Трифонов, Кристиян Пенчев, Михаил Пенев, Даниел Пройчев, Дарин Маджаров – са едни от големите ни надежди. Като добавим и безценната подкрепа от тримата национали – ние сме изпълнени с вяра за бъдещето ни в Трета лига“. Изпълнителният директор и гл. мениджър – Ивелин Драшков, с категоричен тон заяви, че макар стартът да не е лесен, вярва, че финалът ще е успешен. „С всеки изминал ден се убеждавам, че съм взел правилно решение, завръщайки се тук след 10 години. Заобиколен съм от екип с дух, амбиция и вяра,Станислав Генчев и Теди Джорджо са силните оръжия в клуба. Ще дадем всичко от себе си, за да върнем усмивките на дряновци.“