Анна Лекова

С рекордните 32 двойки от цялата страна и Полша се проведе увертюрният двойков турнир на 11-та международна бридж ваканция „Приморско клуб 2018“, която започна вчера в прекрасното ваканционно селище в град Приморско.Категорични победители в турнира станаха известните бридж майстори Анна Лекова/София/ и Емилиян Гогев/Кюстендил/, следвани от Йордан Йорданов/Силистра/ и Антон Антонов/Плевен/ и Велина Костова/София/ и Диляна Стоянова/Търговище/.
Над 300 любители на най-интелектуалния спорт ще вземат участие в турнирите на бридж ваканцията, като най.атрактивната част от нея е тренировъчният младежки лагер, който ще събере 80 млади таланти от цялата страна и в рамките на 3 дни те ще направят анализ на наученото през годината.
Състезателната част продължава днес от 16.00 часа с открит двойков турнир на „импове“. В четвъртък и петък по същото време са двете сесии на главния двойков турнир в който ще се включат над 100 участника. В петък от 13.00 часа е турнира за смесени двойки, а в събота и неделя от 11 часа започват мачовете на най-атрактивния турнир-отборният, където участниците ще станат над 150.
Организаторите на събитието от спортен клуб“Дама купа“ са осигурили безплатен вход за всички зрители и канят любителите на бриджа от цялата страна да се насладят на играта на най-добрите български майстори до края на тази седмица.