Тимът от Дряново победи като гост Червен бряг
Локомотив (Дряново) победи с 3:1 като гост, отбора на Партизан (Червен бряг) и запази шансове за оставане в Трета Северозападна Лига.
Голямо себераздаване, битка по целия терен, вяра и желание за победа момчетата водени от Ивелин Дражков, Иван Шипкалиев и Пламен Митев показаха воля и майсторство в мача. Ростислав Данчев-Рони, пропусна дузпа за Локо в 32-ата минута, която съдията отсъди за нарушение срещу легендата Станислав Генчев – (Тачо).


Гостите обаче натиснаха в последните минути на двубоя и вкараха три гола – в 70 и 75 минута на срещата, талантливият Момчил Петров вкара две попадения с асистенции на Илиян Тосунов и Боян Борисов. В 83-тата минута с извеждаш пас на таланта Момчил Петров, безкомпромисен пред вратата на домакините с гол като по учебник бе легендарната осмица Станислав Генчев. За домакините от дузпа се разписа опитния Десислав Русев. Тази неделя, 19.05. от 18:00 часа, на градския стадион в Дряново, Локо посреща отбора на Ботев (Луковит) в 28-ми кръг на Северозападната трета лига.