В момента в гр. Будапеща Унгария тече един от най-старите и посещавани шампионати по кикбокс за Световната купа – Hungarian Kickboxing World Cup . По първоначални данни има регистрирани 3177 заявки от състезатели.
СК Радулов От България има няколко отбора, които участват със свои представители. В ринговите дисциплини са отборите на СК „Интер 92“, СК „Мусаши“ и СК „Боил“. В татами стиловете се включиха отборите на СК „Стар Тийм“, СК „Радулов“ и СК „Масару“
Техническия директор на WAKO представя Председателя Галин Димов На място е и Председателя на Българска конфедерация по кикбокси муай тай Галин Димов, който бе официално представен пред реферите и съдиите от техническия директор на ВАКО – господин Ромео Деса.
рефери и съдии на входен семинар от Световната купа по кикбокс
България е представена и от трима лицензирани рефери и съдии от най-висок клас – Деница Миленкова, Митко Костадинов и Иван Иванов. Официално бе обявен и международния семинар за рефери и съдии, който ще се проведе в България в средата на месец юли съвместно с базов лагер на националите по кикбокс и муай тай. Благодарение на стройната организация на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай този семинар ще се превърне в традиция и академия за рефери и съдии в най-голямата организация по кикбокс в световен мащаб – ВАКО.