Резултат с изображение за Георги Илиев футболист за 2019

Наставникът на Черно море – Илиан Илиев, призна, че “моряците” са минали през детектора на лъжата.
 
“Неприятне момент, но трябваше да го направим. На Ради Василев и Кононго им бяха предложени договори, но те решиха да продължат кариерите си извън България. Другите момчета предпочетоха да потърсят други отбори, тъй като нямаха много шанс за изява“, сподели Илиев.

„Не искам да коментирам подобни теми, тъй като смятам, че това е абсурдно. Никой треньор не вярва в подобни неща. Не можем да осъзнаем какво се случи. Доста е неприятно. Ако зависеше от мен, аз нямаше да освободя никого. В сряда от ръководството ми казаха, че не мога да разчитам на тези играчи”, добави Илиев.

Освободеният от Черно море Георги Илиев изрази дълбокото си възмущение от скандала около него и другите му съотборници.

“ Не само аз, но и семейството ми и тези на другите момчета са възмутени. Не знам кой болен и развален мозък може да роди такива неща. Ние сме хората, които искаме истината да излезе наяве. Всеки, който ме познава, знае какъв човек съм.

Хартийките в банката са за тези, които създават тези истории. Нямам идея откъде се появиха. Който има някакви доказателства, да се обади. Тези дни не ми остава много време да мисля за футбол, занимавам се с тези глупости ”, заяви Илиев.