Резултат с изображение за Петър Хубчев

Днес Левски представи Петър Хубчев като нов треньор на тима. То йсподерли, че знае какъв отбор е Левски и няма да се кланя на никого.

“ Официалното изказване от футболния съюз беше, че съм раздвоен. Това не е истина. Твърдо бях убеден, че не мога да работя повече там. Хората го знаят. Бих ви помолил да не коментираме тази тема, защото нищо добро няма да излезе. От цялото си сърце желая успех на Балъков и два пъти повече на момчетата, с които работихме две години. ”, каза Хубчев.

Изпълнителният директор на Левски – Павел Колев, обяви, че “сините” са се разделили с 11 играчи. Той призна, че  водят преговори с Николай Михайлов за нов договор.

„Цветкович, Яблонски и Кабрал не са част отбора. Вашчук също си тръгва, а на Утонджи няма да му бъде предложен нов контракт. По взаимно съгласие разтрогнаха – Белмонт, Буш и Нганиони. Предстоят разговори със Сайдахмет. Последното решение ще е на треньора. Освен това имаме уговорка с Нашименто и Ривалдиньо да не се присъединяват към подготовката на Левски. На Виана пък няма да му бъде продължен договора”, заяви Колев.