На пресконферен;цията днес преди 39-то рали „Сливен“ днес присъства румънския екипаж Дан Гиртофан и навигатора му Тудор Марза. Двамата споделиха, че очакват силно състезание.

Дан Гъртофан: „Щастливи сме, че сме тук. Миналата година искахме да караме отново тук, но заради катастрофата в Румъния не успяхме да пристигнем. Миналата седмица имахме рали в Румъния и се пошегувах с Тудор, че трябва да сме внимателни, за да можем най-сетне да стигнем до Сливен. Очакваме силно състезание, познаваме части от отсечките от предното ни идване, но сега те са кобинирани по друг начин. Ще се опитаме да вземем възможно най-много точки за Балканския трофей, тъй като не знаем дали ще отидем в Сърбия. Много ще е трудно в тясната част на Раково, но така ще бъде за всички“.

Тудор Марза: „Раково наистина ще е бъде предизвикателство, защото настилката е доста разбита, но така ще бъде за всички. Щастливи сме, че сме тук, Сливен винаги е било добро състезание и се надяваме всички, които сме тук да доставим удоволствие на публиката“.

Р.Генов, Сливен