Отлично организирана и проведана гала вечер на бойните спортове във Варна. Става дума за турнир от веригата Savages Kickboxing Championship. Организаторите Здравко Кузманов, Добромир Иванов и Димитър Димитров бяха подбрали добри бойци, които поднесаха отличен спектакъл. Изиграха се общо 11 мача по правилата на К1. Спортен клуб кикбокс и муай тай ЙОРК Варна се представи с двама бойци. Мартин Панайотов в своя дебют на професионалният ринг в кат.80кг,се изправи срещу Жоро Михалайлов/Боил/и в много динамичен и оспорван двубой заслужи победата. Шампион на веригата Savages Kickboxing Championship Grand Prix в кат. 63,5 кг стана Георги Георгиев от „Йорк“-Варна.
В полуфинала Георги срещна младия талант Велислав Николов/Боил/ . От самото начало Георги взе инициативата и с тежки и точни кикове в трупа, бедрата и точни удари с ръце в средната и близка дистанция завоюва победата и се класира на финала. Срещу него се изправи рутинираният румънски боец Габриел Гобзару. С перфектна тактика и агресивна игра в контраатака, Георги неутрализира атакуващия го противник с точни и тежки ритници в главата, трупа и бедрата. Във втория и третия рунд той напълно контролираше боя и безапелационно извоюва победата и заслужено получи титлата и уникално красивият шампионски пояс на веригата.
„Благодаря на момчетата ми за перфектните боеве и прекрасни победи с който ми направиха най-прекрасния подарък за рождения  ден. Благодаря на страхотните ми колеги от треньорския ни екип, Марио Тодоров и Айрин Исметов. Благодаря на организаторите, на всички наши приятели и фенове на кикбокса който със своето присъствие и невероятна подкрепа, превърнаха галавечерта в невроятен празник. За пореден път доказаха, че Варна е столицата на кикбокса“.