Завърши първият международен турнир по футбол в памет на Живко Господинов. В решителната среща отборът на Спартак Варна победи Черно море с три на един след изпълнение на дузпи. В редовното време 0-0. В мача за третото място отборът на Спортист / Генерал Тошево/ се наложи над състава на Бесарабия от Одеса с 6-4. Бяха връчени и индивидуални награди. Юрий Ганев от отбора на Бесарабия спечели приза за най-добър вратар.
Бойко Косев от Спартак Варна е най-добър защитник, а голмайстор на турнира стана Пламен Тимнев с отбелязани 5 попадения. Дъщерята на Живко Господинов-Ани и майка й присъстваха на турнира.

Кристиян Димитров, директор на дирекция „Спорт“ кандидат за общински съветник и доцент доктор Огнян Къчев-кандидат за кмет на район „Приморски“, заедно с шефа на зоналния съвет на БФС Георги Мирчев, връчиха наградите на призьорите. Сред награждаващите беше и легендата Димитър Видинлиев, първи треньор на Живко Господинов. Стефан Филипов, зам.председател на Асоциацията на ветераните спортисти и дейтели- организатор на проявата, заедно с Община Варна връчи цветя на дъщерята на Живко Господинов и на съпругата му.