По решение на треньорския  съвет  и мозъчния тръст на БФТМ във вторник и сряда в град Панагюрище се проведе първият турнир на Висша лига- жени. Отборът на СКТМ „Корабостроител’92” в състав Надя Убчева, Калина  Христова, Димана Николова и Звезделина  Кънчева /последните три са девойки/ постигна три победи и една загуба. Съставът победи последователно СКТМ”Стоянстрой” Пловдив с 4:2, СКТМ   ”Металик”  Перник с 4:0 и миналогодишния шампион СКТМ „Комфорт с 4:3 и допусна загуба от домакините „Асарел Медет” – Панагюрище с 4:3 в драматичен двубой.

      След завръщането си играещата треньорка Надя Убчева бе лаконична: „Момичетата играха много добре, но в срещата с „Асарел“ Медет не успяхме да вземем двойката и това наклони везните към противника и при 3:3 младата ни национална състезателка за кадетки Димана Николова не издържа психически. Въпреки това станахме супер доволни и щастливи, че победихме многократните шампионки от „Комфорт“ /с румънката в състава Алина Захария /.

Следващата седмица на отбора девойки / без Калина Христова/ предстои участие в международен турнир в Кипър , а на  8 , 9 и 10 ноември и  участие в  национален турнир „Млад олимпиец” първи и втори етап във Варна.