10 Кръг
06-12-2019Черноморец
Балкан
79
88
Статистика
07-12-2019Спартак Плевен
Рилски спортист
91
109
Статистика
07-12-2019Ямбол
Академик Бултекс 99
66
81
Статистика
08-12-2019Левски Лукойл
Берое
19.00
09-12-2019Черно море Тича
Академик София
18.00

Жени:

5 Кръг
06-12-2019Черно море Одесос
Берое Стара Загора
57
138
Статистика
07-12-2019Локомотив Ст. З.
Академик Пловдив жени
82
56
Статистика