„1-ият международен турнир по шахмат Арго“, организиран от Шах Академия на Волос, ще се проведе 26-30 Декември във Волос, с участието на много силни шахматисти.
Турнирът ще се проведе в 2 група капацитет и победителите ще си поделят парични награди, купи, медали и други награди, съгласно обявлението.
Турнирът ще се проведе в сградата на Икономическия отдел, Университет на Тесалия, ул. 28ми октомври, 78 , в центъра на града, давайки възможност на участниците и гостите да се насладят на празничната атмосфера на деня.
Елате и комбинирайте силните шахматни мачове с обиколката си в една фантастична Коледна сцена, която е създадена всяка година в град Волос и го нарежда като един от най-красивите градове в Гърция на празничния сезон.
Направете през свободното си време разходки до грандиозния плаж на Волос, посетете красивите села на Пелион и да се насладите на вкусните яденя на традиционните кръчми с ракия.
Повече информация ще получите на страницата на турнира https://vchessacademy.gr/, онлайн на адрес info@vchessacademy.gr и на телефон 6979963909 (Лагарас Стелиос).
Ще има, на ограничен брой лица, гостоприемство за играчи с ЕЛО > 2300. Желаищите трябва да са да се свържат с отговорния Лагарас Стелиос по телефона 6979963909 или чрез електронна поща на адрес: vchessacademy@gmail.com.

Кандидатурите ще се показват на страницата:
https://chess-results.com/tnr486273.aspx?lan=1 .
Официална страница на игрите:
https://vchessacademy.gr/ и https://www.facebook.com/VolosChessAcademy/.
Информация за шахмата в Гърция и всички обяви за шахматни игри можете да намерите на https://chesswords.blogspot.com/