Ето и резултатите от международните турнири “Зимна Албена“ в спортовете  тенис на маса и бридж завършили в Албена през последните дни.  

В турнирите по тенис на маса имаше внушителна хегемония на държавния отборен шампион от „Дунав“/Русе/ Стефан Лъвчиевq който спечели 3 шампионски титли- на майсторския турнир при мъжете, на своята възрастова категория 30-39 години при ветераните и на двойки мъже заедно с Иван Радкев от „Комфорт“/Варна/.

Ето и другите шампиони в турнирите по тенис на маса: -ветерани 40-49 г.-Станислав Валяров/Бургас/

-ветерани 50-59 г.-Ливиу Петреску/Румъния/

-ветерани 60-68 г.-Красимир Михайлов/Балчик/

-ветерани 69+ год.-Мирон Дмитриев/Русия/ следван от балчишките майстори с малката топка  Борис Червенков и Георги Михайлов. При двойките на ветераните шампиони станаха Александру Енчу и Мирча Нягу /Румъния/ в категория 30 до 50 год. и Росен Рачев/Шумен/ и Тихомир Мичев/Варна/ в категория 50+ год.

При бриджьорите в двойковия турнир победители станаха едни от най добрите състезатели на България-Радослав Радев/Варна/ и Станислав Недков/Добрич/, следвани от Тончо Чобанов/Варна/ и Янко Янков/Разград/ и Цветан Ников и Ивелин Иванов/Добрич/. В отборния сблъсък убедително шампиони станаха състезателите на отбора “Море“- Илко Попов/Варна/-капитан, Ивайло Манов/Варна/,Паскал Паскалев/Добрич/ и Йордан Щерев/Добрич/. Вицешампион е отборът „Happy star“/Варна/ с капитан Тончо Чобанов, трети е отборът „Tomis“ от Констанца/Румъния/, а четвърти -„Албена“ в състав Стефан Георгиев и Драганка Георгиева/Добрич/, Милко Славов и Иван Александров/Варна/. Всички участници и гости изказват своята гореща благодарност на мениджърските екипи на сектор „Спорт“ и хотел „Фламинго Гранд“ в Албена за отличните условия за игра и почивка в перлата на българското Черноморие.