Облечен в тениска на комплекс „Камчия“, националът на България Димитър Кузманов пристигна в Сидни, където заедно с Григор Димитров, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев  до момента представят България достойно на новия отборен турнир ATP Cup.

След завръщането си от турнира, Кузманов ще даде пресконференция пред медии в едно от най – модерните спортни съоражения в България – Комплекс „Камчия“, където и ще се възстанови след надяваме се успешния за България турнир.

Втората ни ракета вече записа първата си победа на ниво ATP срещу молдовците и това му донесе прогрес от шест позиции в ранглистата. Той се справи с напрежението и надигра Александър Козбинов с 6-1 7-5 като представянето му на ATP Cup до момента го изкачва на 417-ото място в ранглистата с актив от 80 точки.

Сега за българите предстои решителна битка с Белгия. Двата тима се изправят един срещу друг в нощната сесия в Сидни на 7 януари, като сблъсъците започват в 08:30 ч. българско време във вторник. Първи на корта излизат двете ракети на страните – Стив Дарси и Димитър Кузманов, а след това играещият ни капитан Григор Димитров ще се изправи срещу Давид Гофен.