Голямата звезда на смесените бойни изкуства Конър МакГрегър най-после се завърна в Октагона. В своя първи двубой, откакто претърпя поражение срещу Хабиб Нурмагомедов, ирландският боец нокаутира за по-малко от минута ветерана Доналд “ Каубоя ” Серони в среща от UFC.

Компанията за залагания BET 365 предложи някои наистина добри коефициенти за срещата между МакГрегър и Серони, като се надяваме, че сте се възползвали от тях.

Сега обаче остава друг важен въпрос – каква е следващата стъпка за “ The Notorious ”?

Един от логичните отговори е реванш срещу Нурмагомедов. МакГрегър твърди, че за първия си мач с руснака не е бил добре подготвен, но сега е готов да покаже, че е по-класният боец. Говори се, че подобен мач може да се проведе в Русия, като това със сигурност ще генерира колосален интерес в страната. Същото важи и за евентуалните приходи.

Някои специалисти обаче смятат, че Конър МакГрегър няма никакво желание да се среща отново с Нурмагомедов, имайки предвид случилото се в първата среща. Няма никакъв спор, че Хабиб няма конкуренция, що се отнася до борбата и битката на земя, но Конър би имал шансове, ако успее да проведе целия мач от стойка. Това обаче е трудна задача срещу “Орела”, който отлично знае как да поваля съперниците си на пода. А когато това се случи, битката почти сигурно приключва.

Друг вариант за следващ опонент на МакГрегър е направилият невероятна година Хорхе Масвидал. Той със сигурност е доволен от случилото се през 2019, когато записа страхотни победи над Дарън Тил, Бен Аскрен и Нейт Диас. Самият Масвидал също изрази интерес към двубой с Конър, отлично осъзнавайки, че това би му донесло солидни приходи.

Трети вариант за съперник на “The Notorious” е американецът Джъстин Гейчи. 31-годишният боец предизвиква МакГрегър от известно време насам, макар и засега Конър да не приема хвърлената ръкавица. Имайки предвид обаче атрактивния и офанзивен стил на Гейчи, то негов двубой с ирландеца би бил истинско зрелище.