Завърши Държавното първенство по спортна стрелба с пневматично оръжие за мъже, жени, юноши и девойки младша и старша възраст с пушка и пистолет. То се проведе в гр.Търговище от 5 до 10.02.2020г. Състезателите на СК ,,Стрелба,, Варна се представиха на едно добро ниво. Мъже пистолет в състав Христо Ненов, Анжел Димитров и Явор Колев отборно заеха 2 място. В индивидуалната надпревара Христо Ненов след оспорван финал зае 3 място. В упражнение „тийм микс“ за мъже и жени пистолет Христо Ненов и Мариана Марчева се добраха до бронзовите медали. Жени- пистолет в състав Мариана Марчева , Доника Димитрова  и Пламена Добрева станаха отборно трети. Мариана Марчева се класира за участие във финал и зае 5 място. Тя остана след състезателките Мирослава Минчева Мария Гроздева Гинка Дачева и Антоанета Бонева.
Юноши старша пистолет в състав Стефан Станков, Дилян Димитров и Тони Тодоров отборно заеха 2 място, а в индивидуалното класиране Стефан Станков влезе на финал и се класира на  7 място.
Девойки старша -пистолет в състав Рени Атанасова, Адриана Петрова и Кристияна Иванова отборно са на 3 място. Юношите и девойките са възпитаници на спортно училище ,,Георги Бенковски,, Варна. Треньор на състезателите е Нина Дякова.