На провелия се девети пореден турнир „Загорски стрелец“, състезателите от ОСК „Млади стрелци“ завоюваха две отборни титли при отборните надпревари.

Кристиян Тодоров, Данаил Александров и Станислав Стамов. успяха да стигнат до финала, като се има предвид, че те се състезават в по-горната възрастова група при младежите. Там те се изправиха срещу по-големите от тях състезатели от В. Търново и отстъпиха с 6:0 сета. Така те завоюваха сребърната купа. Това е ценна и сладка победа за тях, защото това е и първо отборно състезание на дистанция от 18м. за тях.

При мъжете Владислав Вътев, Станислав Федоров и Николай Данев завоюваха бронзовото отличие, като по пътя към малкия финал се изправиха срещу едни от най-силните отбори в страната.

Участието на варненци е успешно, което се явява и подготовка за Държавното първенство за мъже и жени, кадети и кадетки на 28 и 29 март.

На 14 март Варна отново ще има честта да бъде домакин на Държавното първенство за деца до 11г. и 14г. Състезанието ще се проведе в спортната зала на Първа езикова гимназия.