Резултати от провелото се Държавно първенство по тенис на маса за мъже и жени в град Панагюрище.

Състав на Корабостроител’92: Полина Трифонова (национален състезател жени), Надя Убчева ( играещ треньор), Калина Христова ( национален състезател жени и девойки), Димана Николова (национален състезател девойки ), Звезделина Кънчева ( девойки ).

Стоян Зайков ( шампион кадети ), Симеон Спасов ( юноша ), Мишел Татарян ( юноша ), Александър Марков ( юноша ).

 Полина Трифонова – миналогодишна трикратка шампионка във всички дисциплини защити успешно титлата си на сингъл, надигравайки силната представителка на клуб „ЦСКА София“ – Мария Йовкова.

 Заедно с нея двете защитиха трофея си на двойки побеждавайки на финала с 3:0 гейма представителката на „Комфорт“ Варна – Есин Саид и опитната Детелина Михайлова-Петрова от „Бобата“ Враца.

Този път Полина Трифонова  допусна загуба на финала при смесените двойки заедно с партньора си Станислав Голованов „Дигеста“ София с 3:1 гейма от Мария Йовкова “ ЦСКА София“  и Денислав Коджабашев “ Дунав Русе „.

Надя Убчева – миналата година не взе участие в ДП заради контузия в коляното. Тази година се разболя в деня на започването на турнира, висока температура, но въпреки всичко стисна зъби и изигра всички мачове. 

На сингъл в четвъртфиналите Упчева загуби 4:2 от представителката на „Стоянстрой Пловдив“ , като при 1:2 гейма водеше 10:6 и допусна обрат.

 В последния ден от турнира когато бяха полуфиналите докторите и казаха да не се състезава , защото беше с 38,9 градуса температура, но тя не искаше да проваля своите партньори на двойки.

Надя Убчева и Калина Христова допуснаха обрат в полуфинала на двойката след като водеха 1:0 и 10:6, но като се има предвид състоянието на Надя, че тя изобщо излезе да играе не можем да не са доволни от представянето си.

При смесените двойки за съжаление жребият беше такъв, че Надя Убчева и Кирил Попов “ Дунав Русе“ победиха в труден мач с 3:2 гейма в четвърт финалите Калина Христова и Владимир Петков “ Тетрон Плевен „, а след това на полуфинала Надя Убчева и Кирил Попов загубиха с 3:1 от Полина Трифонова и Станислав Голованов.

Калина Христова, която днес има рожден ден и навършва 18 години стигна безпроблемно до четвъртфиналите на сингъл без загубен гейм. Там срещна Мария Йовкова и въпреки, че игра много успешно и водеше 2:1 гейма не успя да се пребори и загуби с 4:2 .

Надя и Калина, взеха бронзовите медали на двойки, въпреки, че бяха 2-ра поставена двойка в схемата и се очакваше да играят финал.

 Димана Николова успя да излезе от груповата фаза, но загуби още в първия кръг на турнира.

Групата на Звездилина Кънчева за съжаление беше доста трудна и тя не може да се пребори да играе в основаната схема.

Стоян Зайков и Мишел Татарян успяха да преминат груповата фаза и да влязат в основната схема при мъжете, но загубиха още в първите си мачове.

Ръководството на клуба поздравява състезателите за успешното представяме .