Настоящите европейски двойкови шампиони Джери Стаматов и Диян Данаилов ще се включат в състезанията директно от САЩ, където живеят и се състезават професионално, а в момента изчакват пандемията да отмине.

Традиционният международен бридж фестивал „Добрич“ който тази година ще има своето 35-о издание ще се проведе в планираното време в спортните календари на Българската бридж федерация и Европейската бридж лига -от 10 до 12 април, т. е в края на тази седмица.
В резултат на сложната здравна обстановка и извънредното положение в страната бридж фестивалът ще се проведе On Line в най- големия световен бридж сайт Bridge Base Online/BBO/.
Програмата е същата както на оригиналния бридж форум, станал любим вече от десетилетия на едни от най-силните бриджьори в света, а именно:
-двойков турнир в петък,10 април от 18,30 часа
-отборен турнир в събота,11 април от 14 часа, чийто финал ще е в неделя,12 април от 10,00 ч.
Организаторите от спортен клуб „Дама купа“ са предвидили за призьорите купи, медали и предметни награди, които ще бъдат връчени по времето на същия 35-я международен бридж фестивал „Добрич 2020“, но проведен на живо, чийто дати за сега са определени за времето от 18 до 20 септември.