Състезателят на КА-2 Рейсинг Тийм Камен Василев завърши с шесто време в квалификациите на “Писта Стара Загора”. Трасето е домакин на третия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта.

При облачно време с леки превалявания се проведе квалификацията за третия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут. Пилотите от серия “Макси” проведоха първата тренировка на суха писта. В нея участие взеха всичките осем състезателя заявили участие. В нея се записаха и най-бързите времена, които подредиха стартовата решетка за утрешното състезание. Камен Василев записа спря хронометрите на 1:26.371мин. в най-бързата си обиколка за деня. Тя му отреди 6-та позиция за утрешното състезание. Пилотът на КА-2 Рейсинг не взе участие във втората тренировка, тъй като трасето бе по-мокро и нямаше шанс за подобряване на времената от първата сесия.

Състезанието е утре, като официалното откриване ще се проведе в 10:30 часа, а след него стартират и състезанията в отделните серии. Старта в серия “Макси” ще бъде последното в програмата на старозагорското състезание.