През почивните дни в хотел „Тюленово“, разположен на живописния скален бряг на едноименното курортно селище се проведе първият международен бридж турнир „Тюленово 2020″. С участието на 20 двойки и 10 отбора от България и Румъния, състезанията преминаха на много високо ниво и се получи странно съвпадение-шампионите от двойковия и от отборния турнир на завършилия преди по малко от месец 35-и международен бридж фестивал “Добрич 2020″ дублираха успехите си и отново заеха първите места.

В двойковия турнир Станислав Недков/Добрич/ и Радослав Радев/Варна/ станаха безапелационни победители,следвани от Юри Перец и Димитър Пенев/Варна/ и от Радослав Радев и Пейчо Чолаков/Бургас/.

В отборния турнир румънската формация „Жуниърс“ предвождана от изпълнителния директор на бридж федерацията на северната ни съседка Мариус Джорджеску след много оспорвани срещи успя да грабне шампионската титла разгромявайки в последния мач друг румънски отбор-„Бибану“ с капитан световноизвестния Виорел Мическу, като го изпрати на трето място. На второто място се класира отборът на гр.Варна-Милко Славов, Иван Александров, Юри Перец и Димитър Пенев.

Организаторите на първата по рода си международна бридж проява в прекрасния хотел „Тюленово“ изказват огромна благодарност от името на всички участници на генералния мениджър Радослав Русев за незабравимите дни преживяни там.