Отборът на Лудогорец допусна тежка загуба при госутването си на Тотнъм в мач от Лига Европа. Българският шампион беше като парализиран в тази среща и не оказа никаква съпротива, като  демонстрира слаба, безидейна игра. Два гола в началото на Винисиус в 16 и 34 минута. Последва гол на Уинкс в 63, а в 73 минута се разписа и Лукас Моура. Играта ни в защита почти липсваше. Бранителите на българския отбор трудно се ориентираха в ситуациите. Загубата на Лудогорец е логична и не е оправдание липсата на добра спортна форма с оглед на карантината, която изкараха голямач част от състезателите на тима. Лудогорец няма победа в турнира.

************************************************

LIVE:

Мачът започна. Тотнъм излизат в този двубой вече като лидери в шампионата на Ангиля. Лудогорец стартира с трима централни бранители, в центъра Моци. Плахо започва отборът на Лудогорец.

Много ранен жълт картон за Кешерю, още в 5-та минута. Не започва срещата добре за нашия шампион. Футболистите ни подхождат с напрежение, плахи са.

Отборът на Тотнъм играе много силно по крилата.

В 16 минута Винисиус необезпокояван от никой се разписа. Елементарна грешка в защитата ни. Вердон и Григоре проспаха тази ситуация.

Много безидейно играе Лудогорец. Личи, че нашите футболисти не са във форма. Много малко тренировки имаха те преди този мач. Десподов също не е във форма. Той игра срещу Антверп, но след това се контузи и близо месец беше извън строя. В 33 минута Бен Дейвис уцели страничната греда на вратата на Пламен Илиев.

В 34 минута 2-0, втори гол на Винисиус. Али мошеше и сам да стреля, но подаде на Винисиус за гола.

Лудогорец е като в някакъв сън. Трудно се мобилизират. Грешат често и губят бързо топката. Няма го живеца в играта на българския шампион.

Втора част:

Разликата във физическите възможности на двата отбора е толкова видима и в полза на Тотнъм. Във всяка спорна ситуация домакините се справят с лекота. Физически превъзхождат. Доста по-бързи са. Нашият отбор трудно изнася топката.

Нов гол във вратата на българите. Уинкс се разписа в 63 минута на мча. Това е първи гол в Евротурнирите за този футболист с екипа на Тотнъм. Моуриньо започва да пуска много млади момчета на терена, след като всичко в този мач е решено вече.

В 73 минута 4-0 за домакините, след грешка на Янков. Реализатор е Лукас Моура. Той се разписа и в Разград. Тотнъм прави каквото си иска в този мач. Буквално разпиляват българския шампион по всички показатели.

Много, много слаб Лудогорец. Не се ориентират на терена футболистите на разградския тим и на моменти отборът изглеждаше безнадежден. Болезнена загуба за шампиона ни. Надиграване в този мач нямаше.