Ръководството на клуба може да се отчете с една успешна спортно-състезателна година, въпреки въведените ограничения от пандемията COVID-19 и невъзможността за пълноценни тренировки. При кадетите Станислав Стамов стана републикански шампион за 2020 г. Кристиян Тодоров се пребори за бронзовото отличие. Другият наш кадет, Данаил Александров остана 5-и. Така в първата шестица имаме трима варненци.

При най-младите стрелци, Йоана Клатурова, в категория момичета до 11 г. стана вицерепубликански шампион. Това е и дебют за нея на състезание по стрелба с лък, както и за другата ни състезателка, Михаела Ангелова, която зае четвърто място. Варненският клуб ОСК „Млади стрелци“ бе домакин на Държавното първенство при децата.

При мъжете, където и конкуренцията е най-голяма, двама варненци се наредиха на 9-о място на Държавното първенство, което се проведе в гр. Габрово. Това са Владислав Вътев и Станислав Федоров. Дебют на състезанието направи и най-новото попълнение при мъжете – Павел Петров. В отборната надпревара тримата успяха да извоюват бронзовата купа, като се наредиха сред най-добрите стрелци в страната за миналата година. Варненци продължават с тренировките през зимния сезон. Клубът набира и нови ентусиасти, които желаят да се занимават със стрелба с лък.