Dustin Poirier's hand is held aloft after beating Conor McGregor at UFC 257

Бившият световен шампион в две категории Конър МакГрегър остана зашеметен при завръщането си UFC, след като Дъстин Порие постигна успех в реванша в среща UFC 257. МакГрегър се завърна за трети път в решетката, този път за да се изправи срещу 32-годишния Порие в Абу Даби. Той заля с удари ирландеца още в самото начало и го изпрати в технически нокаут след 2,32 минути.

Прие има изигради 9 мача по ММА от ноември 2016 г, а МакГрегър само три. „Изкормен съм, трудно е да преглътна „, каза Макгрегър.

Conor McGregor punches Dustin Poirier during their rematch at UFC 257

„Чувствах се по-силен от него, но ритниците му с крака бяха добри. Не се приспособих бързо. Кракът ми беше силно компрометиран“, допълни ирландецът. „Нямам извинение за това. Феноменално представяне на Дъстин“, допълни още МакГрегър.

Вместо да разменя словесни обиди преди битката, както последния път, Макгрегър обеща да дари 500 000 долара (367 000 британски лири) на благотворителната организация на Порие по време на кантра. Порие пък подари на МакГрегър бутилка собствена марка лют сос от Луизиана.

„В първия мач бях, като елен пред фарове на автомобил. Този път той беше друг боец, който кървеше точно като мен“, заяви Порие.