На провелото се Държавно индивидулно първенство състояло по тенис на маса в Панагюрище, състезателите на СКТМ „Корабостроител’92 завоюваха общо шест медала /два златни, три сребърни и един бронзов/.

        Отлично представяне в шампионата направи Полина  Трифонова, като завоюва за четвърта поредна година шампионската титла на сингъл с победа над М.Йовкова с 4:3 гейма. Злато на двойки  с М.Йовкова и сребро на смесени двойки със Ст.Голованов.

       За първи път Калина  Христова спечели медал на сингъл- бронз , като беше много близо да победи европейската шампионка Мария Йовкова, но малки тактически грешки допуснати в четвъртия и шестия гейм я лишиха от финала с Полина Трифонова. На полуфинала на двойки Калина Христова заедно с Надя  Убчева бяха безапелационни срещу двойката М.Димова /„Асарел Медет“/ и  Есин Саид /„Комфорт“ Варна/и победиха с 3:1 гейма, а на финала загубиха от Трифонова и Йовкова с 3:0 гейма. За отбелязване е, че пропуснахме да победим в три четвъртфинала, Надя Убчева на смесени двойки със Стефан Лъвчиев „Дунав“ Русе, смесената двойка на новото ни попълнение в девическия отбор Цвета  Дакова с Огнян  Тодоров „Дунав“Русе и двойката Димана Николова и Звезделина Кънчева.  

       В шампионата на страната взеха участие общо десет състезателки и състезатели от клуба ни и всичките играха в основна схема /жени-П.Трифонова, К.Христова, Н.Убчева -подредени под номер от 1/3/6 , а Д.Николова, Зв.Кънчева, Цв.Дакова, Д.Колев, Ст.Зайков, С.Спасов и Ал.Марков-преминаха през квалификация. Общо в индивидулното първенство взеха участие 117 мъже и 48 жени.    

       В класирането по медали СКТМ „Корабостроител’92 завоюва първо място със спечелените 6 медала/2 златни,3 сребърни и 1 бронзов/, на второ място Марек „Дигеста спорт“ с 5 медала/2 златни,2 сребърни и 1 бронзов/ и на терто място ЦСКА София с 3 медала/2 златни ,1 сребърен/.

        Ръководството на СКТМ „Корабостроител‘92“ изказва благодарности на всички състезатели и треньори за отличното представяне в Държавния шампионат по тенис на маса за мъже и жени.