Варненец стана шампион на 400 метра с препятствия | Moreto.net - Варна
Станислав Станков и Русрлан Грозданов

Лекоатлетът Станислав Станков беше избран за „Спортист на Варна“ за месец февруари. Той печели сребро от Балканско първенство на 60 м с пр. Бронзов медал в същата дисциплина на международен турнир в Сърбия. Негов личен треньор е Руслан Грозданов.

Може да бъде изображение с 7 people, including Tsvetana Milanova и стоящи хора
Състезатели и треньори от клубовете по модерен петобой „Одесос“ и „Ч.море“


За отбор на месеца беше определен тимът по модерен петобой „Одесос 2008“. Състезателите на клуба печелят злато при младежите от ДП-отборно до 21 г. Сребро при мъжете отборно. Бронзов медал –индивидуално и сребърен медал от международен турнир до 21 г. Невена Димитрова и Цветана Миланова са треньорки в клуба. За №1 на варненското спортно училище за февруари-2021 г е определен Радослав Стойчев, състезател по модерен петобой от СК „Черно море“. Треньор Живко Чавдаров. Радослав спечели злато на ДП до 21 г и два бронзови медала от международен турнир и ДП при мъжете.

Може да бъде изображение с един или повече хора и стоящи хора
Радослав Стойчев


В онлайн гласуването най-много гласове събра плувецът Ясен Бонев он КПС „Астери“. За него гласуваха 87.22% от читателите на сайта „Спортист на Варна“. Ясен има покрит норматив за участие в европейски и световни купи по плуване в открити води, 5 км.

Може да бъде изображение с 1 човек, standing и на закрито
Ясен Бонев


Кристиян Димитров, директор на дирекция „Спорт“ връчи наградите на победителите в анкетата. Представителите на клубовете по модерен петобой отсъстваха, защото са в София за участие в Световната купа. След нейното приключване те ще бъдат наградени официално.