Отборът на Франция ни надигра тотално, като ни победи с 3-0. Това са настоящите световни шампиони.  Французите през цялото време владееха ситуацията на терена.. Гризман се разписа в в 29-та минута.

Той стреля от задна ножица, но Чочев отклони топката с глава и тя влезе във вратата на Наумов.

В 83-та минута допуснахме и втори гол, отбелязан от Жиру. Отново Жиру се разписа в 90-та минута.

Играта на българите не беше плаха, но не беше резултатна. Ясен Петров пусна нови футболисти и изпробва различни варианти. В 79-та минута Карагерен можеше да изравни, но стреля неточно след паса на Димитър Илиев. Вижда се, че отборът ни крачи напред, независимо от резултата днес и в останалите  контроли

LIVE:

Футболистът на Ч.море Илиан Илиев прави дебют в стартовия тим на националния ни отбор. Началните минути са по-силни за домакините, като Бензема имаше сериозни положения до 14 минута. Българският отбор играе добре и стои със самочувствие срещу съперника си.

В 29 минута Гризман се разписа, след като опита задна ножица, но Чочев отклони топката с глава и тя влезе във вратата на Наумов. Натиска на домакините беше видим и се очакваше да се стигне до гол.

В 39 минута принудителна смята в състава на Франция. Бензема напусна поради контузия, като беше заменен от Жиру. Гризман в 40-та минута пропусна 100-процентово положение след паса на Мбапе. Чудо спаси вратата ни, като Наумов с пръстите си закачи топката.

Едно полувреме в което изцяло се ига в нашата половина и почти през цялото време трябваше да се отбраняваме. Силна първа част за французите.

През първите 20 минути на втората част французите не са чак толкова агресивно, но продължават тотално да владеят терена и да притежават топката.

В 79-та минута Карагерен можеше да изравни, но стреля неточно след паса на Димитър Илиев.

В 83-та минута допуснахме и втори гол, отбелязан от Жиру. В 90-та минута Жиру вкара втория си гол в мача.