Няма налично описание.

46-то БАЛКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ (отборно и сингъл) ще се състои от 15-и до 19-и септември т.г. в черноморския комплекс Албена при участието на Албания, Босна и Херцеговина, Сърбия, Македония, Румъния, Турция, Италия и БЪЛГАРИЯ. Заради специалните изисквания за влизане в страната ни поради COVID все още не е сигурно участието на Молдова, Словения, Черна гора, Косово и Гърция.

Женският отбор е в състав Полина Трифонова, Мария Йовкова, Калина Христова, Виктория Персова, Цветелина Георгиева, а мястото на контузилата се преди часове Ивет Илиева заема Дамла Хасанова.

След контролно подмладеният мъжки отбор е Йоан Величков, Ерен Бекир, Димитър Стефанов, Радослав Котев, Пламен Върбанов, Георги Ефтимов.

Отборите ни ще бъдат ръководени от националния треньор Асен Асенов и Деян Георгиев, които вече определиха и двойките за участие в индивидуалната надпревара:

Двойки МЪЖЕ:

Величков-Котев

Стефанов-Бекир

Върбанов-Ефтимов

Двойки ЖЕНИ:

Йовкова-Трифонова

Христова-Георгиева

Персова-Хасанова

Смесени двойки:

Стефанов – Георгиева

Величков-Йовкова

Котев-Христова

Бекир-Персова

Върбанов-Хасанова

Ефтимов – свободен

Главен съдия на състезанието е Христо Лавчиев, а съдийската бригада е от Варна.

Състезателите на СКТМ”Комфорт” – Мария Йовкова и Димитър Стефанов ще вземат участие на Балканското първенство по тенис на маса  за мъже и жени.

 Ивет Илиева се контузи ден преди началото на турнира.

Дебют за мъжкият отбор ще направи Димитър Стефанов, който е дългогодишен национален състезател във всички формации до 15 и 19г.