През уикенда в град Пловдив се проведе Държавното отборно и лично първенство за младежи и девойки, което беше отложено поради пандемията от GOVID-19. Представителите на спортния клуб „Корабостроител-92“ в състав младежи /Стоян  Зайков, Симеон Спасов, Виктор Димчев, Александър Марков/ и девойки /Калина  Христова, Димана  Хиколова, Звезделина Кънчева, Цвета  Дакова/ се представиха отлично, като завоюваха осем медала-1 златен, 3 сребърни и 4 бронзови. В отборното първенство варненки  завоюваха трето място, като отстъпиха на отборите на Стоянстрой Пловдив и Марек  Дигеста Дупница, а при девойките отборът начело с националните състезателки Калина Христова и Димана  Николова спечелиха шампионската титла за 2021 година, побеждавайки всички свои съпернички. В индивидуалната надпревара Стоян Зайков и плевенчанинът Ивайло Косев   останаха със сребърен медал на двойки, като на финала загубиха от пловдивската двойка Ерен Бекир и Стоян Сариев. В индивидуалната надпревара при девойките Калина Христова загуби два финала на сингъл от Цветелина Георгиева и на смесени двойки с Георги Гогов от Ерен Бекир и Крастина Иванова и остананаха на трета позиция на двойки с Димана  Николова, като последната завоюва и бронз на сингъл, след загуба на полуфинала от Цвети  Георгиева.

          За отбелязване е излизането от спортна форма на Калина  Христова  след силното и участие на Европейската квалификация и последвалите Балкански игри, но това е нормално . Останалите три състезатеки през лятото бяха с нарушена спортната подготовка, но въпреки това те се представиха много добре.

          От следващата седмица започва първенствата от спортния календар за 2021/2022 година. Първото участие е на мъжкия отбор, като гости в София на първи турнир от ДОП мъже „А“ група Север.