Радина Филипова, Стоян Гунчев, Минко Христов, Бояна Андреева/от ляво на дясно/

На пресконференцията присъстваха директорът на ДКС Минко Христов,треньорът на отбора Стоян Гунчев, основната състезателка Бояна Андреева, Йордан петков-продуцент на TV В1в, които ще излъчват женското волейболно първенство и PR-та на клуба Радина Филипова.

Минко Христов заяви, че предоставя зала Младост В да домакинските срещи и тренировките на отбора. Тя разполага с 300 седящи места. „Проектът за отбора е от 2020 г. Медал тази година от първенството е задължителен. Драган Нешич е спортен директор на клуба, Кирил Коцев-председател, Христо Христов-помощник треньор. Ще развиваме и девойки младша и старша възраст“, каза Минко Христов. Съвсем скоро клубът ще разполага и със статистик.

Наставникът Стоян Гунчев каза, че ще имат удоволствието да тренират и да играят при най-добри условия в България. Той сподели, че отборът е доста сериозен като селекция, макар че само 3 са опитните състезателки. Останалите обаче са ръстови и с добра класа. Стоян Гунчев дори е изненадан от добрия старт на тима в подготовката и контролите. Бояна Андреева добави, че са добър колектив и очакват резултатите да дойдат бързо.

Очаквайте интервюта!!!

Радина Филипова