Тренировъчен семинар, бойното шоу SENSHI 10 и Европейско първенство по киокушин ще се проведат от 2-и до 5-и декември във Варна

Три много интересни събития предстоят в началото на декември във Варна. След големия интерес към събитията на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU), сега организаторите са подготвили не едно, а цели три спортни събития за всички бойци, независимо от стила, който тренират. В рамките на няколко дни, в периода между 2-и и 5-и декември, във Варна ще се проведе уникален по рода си тренировъчен семинар, Европейско първенство по киокушин за мъже и жени, както и дългоочакваното бойно шоу SENSHI 10.

Всички участници в семинара ще имат уникалната възможност да тренират с К-1 величия и инструктори от световна класа и същото време да бъдат зрители на супер събитието SENSHI 10 и на 3-тото Европейско първенство по киокушин. Скоро ще бъде обявена и пълната програма на семинара, съобразена с Европейското първенство киокушин и бойната галавечер SENSHI 10.

Не пропускайте възможността да станете част от историческо за KWU събитие 3 в 1 – Европейско първенство по киокушин, семинар на Професионалната лига на KWU и бойната галавечер SENSHI 10.