Завърши шампионата на Молиендо Клуб Бар Билярд за 2021 г. Победител е Христо Господинов (Скалата),следван от Андрей Павлов и Милен Бакърджиев! Участваха 18 състезателя разделени в четири групи! Първите двама от всяка група играха четвъртфинали полуфинали и финал. Третият и четвъртият от всяка група бяха отделени в група „Б“ и играха също за победител в група „Б“, където предстоят още срещи от финала между Пламен Атанасов и Христофор Илиев. Най „дългата “ щека направи Скалата – 39 карамбола срещу Тома Търпенов на четвъртфинала.
„Финалната среща между Скалата и Андрей протече в дух на коректност и спортсменство! Победителят трябваше да спечели 3 от 5 срещи. Започна с победа на Андрей след драматичен обрат … от 75:38 за Скалата завърши 100:79 за Андрей. Втората, третата и четвъртата среща бяха спечелени от Скалата съответно 100:64, 100:57 и 100:77.
Скалата стана шампион не само след блестяща игра на шампионата, но и след едно много добро представяне през цялата година.

На трето място се класира една от легендарните футболни фигури на Варна- Милен Бакърджиев.

Участници в шампионата играха много силно, което говори за повишаване на нивото и техническите умения на всички без изключение в клуба! Ние сме най-силният клуб по карамбол в България!… най-малкото защото сме единственият клуб по карамбол в България. Поздравления момчета, написа в профила си собственикът на Молиендо Клуб Бар Билярд Пламен Атанасов.